Naar de horizon kijken tijdens het wandelen. In je kracht staan tip 1 – augustus 2014

Deze tip vind ik zelf een gouden tip, ik hoop dat voor jou hetzelfde geldt. Hoewel ik me er wel continu bewust van moet blijven.

Het gaat erom dat als je aan het wandelen bent, je naar de horizon blijft kijken! Ik betrap mijzelf er namelijk steeds op dat ik naar de grond vlak voor mijn voeten kijk. Ook anderen zie ik dat heel vaak doen.

Waarom zou je richting horizon kijken?
Omdat als je dat niet doet, zit je in je denken! En dat zorgt alleen maar voor stress. Er schiet van alles door je hoofd, je blijft maar malen. Bovendien zakken je schouders dan mee naar beneden waardoor je onzekerder overkomt.

Wat brengt het je?
Als je met je blik naar de horizon kijkt, dan word je als vanzelf gedwongen te vertrouwen op je intuïtie. En je zult merken dat gedachtes niet zo snel meer opkomen. Dus ook niet je angsten.
Mooie bijkomstigheid is dat je meer van je omgeving gaat genieten. En bovendien heb je nu de tijd om anderen die je tegenkomt vriendelijk te groeten. Wie weet houd je er nog leuke contacten aan over als je elkaar vaker tegen gaat komen.

Tevens kom je zekerder over omdat, als je naar de horizon kijkt, je meer rechtop loopt, je schouders gaan meer naar achteren, waardoor je een zekerdere uitstraling hebt.

Wandelen in het bos is het meest rustgevend, maar je kunt dit natuurlijk altijd toepassen, ook als je even te voet een boodschap gaat halen.

Ik ben erg benieuwd hoe jij deze tip gaat ervaren.

Warme groet, Brigitte

Graag nodig ik je uit om je in te schrijven voor mijn maandelijkse tips om in je kracht te staan. Je ontvangt hem dan vanzelf maandelijks via e-mail. Schrijf je hier in!

Tevens ontvang je dan mijn GRATIS meditatie. Zodat je (nog meer) liefde voor jezelf zult kunnen krijgen, wat je helpt in je kracht te komen staan!

Boost of Energy
e-mail:       info@boostofenergy.nl
tel.nr.:        06-171 3535 8
website:    www.boostofenergy.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s