Krijg je energie terug! In je kracht staan tip 2 – september 2014

Toen ik een jaar of 19 was lag ik elke avond na school en later na mijn werk, uitgeteld op de bank. Ik moest echt even liggen en mijn ogen dicht doen om bij te komen. Nooit heb ik er toen bij stilgestaan waarom dat was en hoe ik dat kon veranderen. Mijn ouders vonden het maar vreemd dat zo’n jonge meid zo uitgeteld op de bank lag, dag na dag.

Na de geboorte van onze jongste was ik nog vermoeider. Ik lag ook altijd om 22.00 uur al op bed en werd ‘s-morgens net zo moe weer wakker. Herken jij dat ook bij jezelf?

Pas toen ik 39 was ging ik mij verdiepen in het spirituele. En zo leerde ik uiteindelijk dat ik mijzelf kon beschermen zodat ik aan het eind van de dag niet zo moe meer was. Ik ga jou nu als tip geven hoe jij je op een goede manier af kunt schermen.

Wat voor mij de beste manier is om je af te schermen.
Zet ‘s-morgens als je je tanden aan het poetsen bent, of de hond aan het uitlaten, of gewoon op een andere tijd die jou uitkomt, een (denkbeeldige) koker om je heen. Je staat dan dus in een koker, zoals een keukenrol. Vraag in gedachten of deze koker de hele dag om je heen wil blijven staan om je te beschermen tegen negatieve energieën. Strek de koker uit naar het centrum van de aarde en naar het centrum van de kosmos. De koker is gemaakt van het zuiverste, helderste kristal. En je vult het met het zuiverste, helderste wit/gouden licht.

Waarom is deze manier zo goed?
Je hebt op deze manier contact met de aarde (Yin, dat is de vrouwelijke kant) en met de kosmos (Yang, dat is de mannelijke kant). Zo is er dus balans tussen Yin en Yang. Tussen je mannelijke (moed) en vrouwelijke kant (zachtheid) in jezelf.

Doordat de koker gemaakt is van kristal en wit/gouden licht laat het alleen positieve energieën door.  Alle negatieve energieën blijven buiten jou. En dat is nou net de bedoeling. Want de negatieve energieën die jij onbedoeld opneemt van anderen maken jou moe!

Wat levert het mij allemaal op?

  1. Het zal je meer energie geven. Eventueel kun je de koker meerdere keren per dag om je heen zetten.
  2. Je zult je vrolijker voelen want als je moe wordt, word je chagrijnig en het geeft je stress.
  3. Je kunt weer op pad. De deur uit, markten bezoeken, naar de kermis, de bioscoop, andere leuke dingen doen, mensen ontmoeten!

Bovenstaande zal niet meer nodig zijn als je goed in je kracht staat, maar daarvoor kan ik je helpen in mijn praktijk. Mocht je mijn hulp daarbij willen gebruiken, mail of bel me dan.info@boostofenergy.nl of bel 06- 17135358

Graag nodig ik je uit om je in te schrijven voor mijn maandelijkse tips om in je kracht te staan. Je ontvangt hem dan vanzelf maandelijks via e-mail. Schrijf je hier in!

Tevens ontvang je dan mijn GRATIS meditatie. Zodat je (nog meer) liefde voor jezelf zult kunnen krijgen, wat je helpt in je kracht te komen staan!

Boost of Energy
e-mail:       info@boostofenergy.nl
tel.nr.:        06-171 3535 8
website:    www.boostofenergy.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s