Wat kun jij doen na een (terroristische) aanslag.Nieuwsbrief nr. 21 – april 2016

Het is inmiddels alweer wat naar de achtergrond gezakt. Maar wat heeft de aanslag in Brussel met jou gedaan? Ben je bang geworden? Ben je ontzettend boos? Ben je verdrietig? Ben je bezorgd? Hoe voelde jij je? Heb je jouw emoties geuit bij een ander? Hoe dacht die erover? Hebben jullie elkaars emotie versterkt?

Zo, dat zijn een hoop vragen. Maar alles bestaat uit energie. En die energieën trekken elkaar aan. Dus als jij vooral angst voelt, dan trek jij personen aan die ook angst daarover voelen. En je geeft jouw angst weer door en zo kunnen er meer mensen angstig worden. En bovendien, jouw angsten zullen volgende aanslagen niet kunnen verhinderen. Net zo min als dat je boosheid met boosheid kunt bestrijden. En verdriet met verdriet.

Iemand verwoordde het zo: “stel dat je in een donkere kamer zit, de donker kun je niet verjagen met nog meer donker. Je zult het licht aan willen doen om de donkerte te verjagen.” Dat geldt bij alle negatieve dingen die om je heen gebeuren, de donkerte kun je alleen verjagen door er licht en liefde heen te sturen, dus ook bij terroristische aanslagen.

Masaru Emoto heeft met behulp van het zichtbaar maken van waterkristallen getest hoe het water was vóórdat er iets speciaals mee gedaan werd. En hoe het water eruit zag nadat er een groep mensen gebeden, liefde en dankbaarheid naar dat water gestuurd hadden.
Vooraf zag het er troebelig uit, na de gebeden, liefde en dankbaarheid liet het prachtige kristallen zien.

Je hebt misschien al wel eens gehoord over de wet van de aantrekkingskracht, wat je uitzendt komt naar je toe. Stuur daarom licht en liefde. Liefde voor iedereen, maakt niet uit van welk geslacht, welke kleur, welk werelddeel, welk geloof ze aanhangen. Dat betekent dat je ook liefde dient te sturen naar de terroristen. Want zij hebben nog een lange weg te gaan voordat ze bij de liefde zijn, wij kunnen dat proces versnellen door liefde naar ze toe te sturen.

Als je met stukjes daarvan nog moeite hebt, vul dat eerst bij jezelf dan aan met licht en liefde.
Daar waar jij je aan stoort of irriteert zit nog een stukje bij jezelf. Stuur naar dat stukje in jezelf licht en liefde zodat het geheeld kan worden. En weet andersom ook, dat als iemand zich aan jou of jouw gedrag stoort, dat dat vooral bij de ander ligt, dat die nog iets te helen heeft.

Hier stopt mijn betoog, ik heb deze keer een video gemaakt, die ik helaas niet rechtstreeks in de nieuwsbrief kan plaatsen. Maar hieronder zul je de link naar de video kunnen vinden.

In de video geef ik eerst 5 minuten een heling voor jou zelf. Je zult dan meer in liefde en ontspanning komen. En hoe meer jij in ontspanning bent, hoe beter jij weer liefde door kunt geven, maar ook kunt ontvangen. En dat is de bedoeling, jouw licht en liefde uitzenden in plaats van in angst, verdriet, boosheid of bezorgdheid te blijven hangen.

Daarna gaan we liefde uitzenden naar iedereen en alles op deze wereld. Ik begeleid je daarbij. Als je deze nieuwsbrief bewaart dan kun je deze oefening vaker doen, want hoe meer liefde we erheen sturen, hoe krachtiger het gaat worden. Maar ook hoe meer mensen dit gaan doen, hoe krachtiger de energie wordt!

Help jij mee liefde te verspreiden over de wereld? Klik dan hier om de video te starten! Heel fijn dat jij jouw liefde wilt delen met de wereld! Heel hartelijk dank daarvoor, dikke kus.

Ik spreek je volgende maand weer.

Warme groet met veel licht en liefde voor jou,

Brigitte
 

 

Boost of Energy
e-mail: info@boostofenergy.nl
tel.nr.: 06-171 3535 8
website: www.boostofenergy.nl

Graag nodig ik je uit om je in te schrijven voor mijn maandelijkse tips om in je kracht te staan. Je ontvangt hem dan vanzelf maandelijks via e-mail. Schrijf je hier in!

Tevens ontvang je dan mijn GRATIS meditatie. Zodat je (nog meer) liefde voor jezelf zult kunnen krijgen, wat je helpt in je kracht te komen staan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s