Je veilig en welkom voelen hier op aarde. Nieuwsbrief 25 – augustus 2016

De eerste 7 jaar van je leven zijn erg belangrijk om je een gevoel van veiligheid te geven. Om je welkom te voelen hier op aarde. Dit begint eigenlijk al in de baarmoeder van je moeder. Je kunt namelijk haar angsten en stress al aanvoelen. Dat neem je over en zo kom je al ter wereld.

Ook de geboorte zelf zorgt voor veel stress, zeker als je de eerst geborene bent. Jij moet de doorgang maken, bij de tweede gaat het al veel soepeler. Ook daar kun je de stress en angst van de omgeving aanvoelen. En daarmee ook bij jezelf die angst en stress opwekken.

Als je daarna in een warm bad komt en geliefd bent dan maakt dat weer veel goed. Maar niet bij iedereen is dat het geval. Je kunt niet welkom zijn omdat je een meisje bent en ze een jongen gewenst hadden. Of andersom. Ze wilden dat 3e of 4e kind eigenlijk niet. Of je karakter past niet bij hoe je ouder(s) het graag gezien zouden hebben. Vaak betrek je het dan op jezelf, geeft het jou een gevoel van niks waard zijn, er niet mogen zijn.

Ook buiten het gezin kan er van alles gebeuren, denk maar aan de periode op school. Je kunt gepest worden op school wat je een gevoel van er niet bij horen en je niet veilig voelen kan geven. Dat gevoel kunnen de klasgenootjes je geven maar dat kan ook door een leerkracht gebeuren.

Maar je kunt je ook niet veilig voelen doordat ze incest hebben gepleegd of iemand anders heeft je verkracht of mishandeld.

Ik zelf had een gevoel van onveiligheid doordat mijn zusje al jong overleed en op exact dezelfde datum een jaar later mijn opa. Dus ook het overlijden van een geliefd persoon of dier kan je een gevoel van onveiligheid geven.

Dit alles heeft betrekking op je 1e chakra. Er kunnen meteen blokkades ontstaan op je eerste chakra waardoor de doorstroom naar de andere chakra’s ook meteen moeilijker zal gaan. Het heeft op je hele verdere leven invloed als je de emoties als negatief opslaat. Als je het niet om kunt keren tot iets positiefs. Het gaat er dus om hoe jij zo’n gebeurtenis op hebt geslagen in jouw systeem.

Hoe kun je het merken als je je niet veilig en geborgen voelt?
Je bent vaak angstig, gestrest, wispelturig, verward, je hebt een erge behoefte om alles in eigen hand te houden, aan controle. Je kunt/durft geen eigen standpunt in te nemen, je zit veel in je denken/hoofd, met details bezig zijn, depressief gevoel, gebrek aan zelfvertrouwen, durft niet voor jezelf op te komen, moeite om je boosheid te uiten, financiële problemen, vluchtgedrag, leerstoornissen.

Wanneer voel je je wel veilig en geborgen?
Wanneer je je rustig en kalm voelt, als je evenwichtig bent, je eigen grenzen aan durft te geven, welvarend bent, sociale contacten aangaat, de controle los kunt laten, als je de ander aan durft te kijken en duidelijk met de ander kunt communiceren, je boosheid kunt uiten.

In onderstaand filmpje laat ik je wat affirmaties zien die je uit kunt spreken als een bepaalde affirmatie wat met je doet. Doe dat dan minstens 6x per dag (mag meteen achter elkaar) hardop met één hand op je hart en de andere hand aait je hand die op je hart ligt.

Bekijk hier het filmpje: Affirmaties voor geborgenheid.

Maar vaak zitten de emoties én bepaalde patronen die daardoor ontstaan zijn al zo vast in jouw systeem dat het moeilijk is om daar in je eentje weer los van te breken.
Elke dag kun jij ook weer de uitdaging krijgen om te testen of je nu anders met zo’n emotie/situatie om gaat. Maar dat betekent ook dat je elke dag een dikkere laag op kunt bouwen. Vaak ligt de oorspronkelijke oorzaak niet eens in dit leven maar heb je het overgeërfd en zit het in vorige generaties, maar het kan ook dat je levenslessen uit vorige levens mee hebt genomen.

Dit maakt het extra lastig om er in je eentje doorheen te breken. Maar geen nood, mijn helpers en ik kunnen jou daarbij helpen. Dit doen we door naar de oorsprong te gaan en deze weg te halen. Door fysiek, emotioneel, mentaal etc. alles weer te herstellen. Zoveel als jij op dat moment aankunt. Dat maakt dat jij makkelijker je patronen zult kunnen wijzigen en anders met de situatie én met de daarbij behorende emotie om zult kunnen gaan!

Ik zeg, kom het eens proberen wat ik voor je kan betekenen. De kosten voor een eerste behandeling van ca. 45 minuten zijn € 45,-. Eventuele vervolgbehandelingen duren 30 minuten en kosten dan € 30,- per keer.

Maak een afspraak via mail: info@boostofenergy.nl
of bel: 06 – 171 3535 8

Ik hoop je gauw eens te zien.

Tot de volgende keer.

Warme groet,

Brigitte
Boost of Energy
e-mail: info@boostofenergy.nl
tel.nr.: 06-171 3535 8
website: www.boostofenergy.nl

Graag nodig ik je uit om je in te schrijven voor mijn maandelijkse tips om in je kracht te staan. Je ontvangt hem dan vanzelf maandelijks via e-mail. Schrijf je hier in!

Tevens ontvang je dan mijn GRATIS meditatie. Zodat je (nog meer) liefde voor jezelf zult kunnen krijgen, wat je helpt in je kracht te komen staan!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s