Tweelingzus (of broer) verloren in de baarmoeder. Nieuwsbrief – januari 2019

Je tweelingzus (of broer) verliezen in de baarmoeder en de trauma’s die dat teweeg kan brengen.

Het is mij overkomen, een tweelingzus verliezen in de baarmoeder. Hoe ik dat weet? Door een oefensessie met de methode waarmee ik werk. De therapeut speelde op dat moment mijn overleden tweelingzus en samen zaten we weer in de baarmoeder. De emoties (verdriet, boosheid, in de steek gelaten voelen, ik durf het niet alleen, kan ik het wel?) die ik had op dat moment waren zo sterk dat ik ervan overtuigt ben dat het werkelijk zo gebeurd is. Maar eigenlijk maakt het niet uit of het klopt of niet, ze maakten heel wat emoties in mij los. En daardoor kon ik ze stukje bij beetje los gaan laten.

Want ik durfde niet te voelen. En het overlijden van mijn tweelingzus in de baarmoeder is het moment geweest waarop ik (onbewust) heb besloten mijn gevoelens niet meer toe te laten. Later werd dat nog versterkt door het verlies van mijn zusje en opa, nog voor mijn vierde levensjaar. Voelen doet pijn en pijn is niet fijn. Dus stopte ik met voelen. Met andere woorden, ik schoot in mijn denken en gebruikte mijn intuïtie steeds minder. Ik bouwde een muur rondom mijzelf heen. De meeste mensen konden niet door die muur heen komen. Wisten niet wie ik werkelijk was. Ik vond dat wel veilig zo.

Sterker nog, ik wist zelf niet eens meer wie ik werkelijk ben. Anderen vonden mij verlegen, de kat uit de boom kijkend, helpend of misschien wel opdringerig, bemoeiziek, alles op mijn eigen manier willen doen etc. etc. Echter, diep van binnen wist ik dat ik zo helemaal niet ben. Ik wist en weet dat ik eigenlijk zelfverzekerd ben en alleen het beste met de ander voor heb. En niet voorgaande, zoals sommigen misschien gedacht hebben. Maar het kwam er niet uit. Ik hielp mensen zonder te vragen of ze dat wel wilden. Dat ging ze irriteren. Het maakte ze onzeker, net als dat bij mij in mijn jeugd is gebeurd. Ik durfde de controle niet los te laten, wilde alles in de hand houden. Je snapt dat het juist voor meer negatieve ervaringen zorgde. Want als je de controle wilt houden blijf je maar in je hoofd zitten, in plaats van in je gevoel. Ik raakte mijzelf kwijt. Wist echt niet meer wie ik werkelijk ben. Ik voelde mij ook behoorlijk een slachtoffer.

Maar weten dat het ontstaan is omdat ik mijn tweelingzus in de baarmoeder kwijt ben geraakt, omdat zij besloot terug te gaan, zorgde voor meer begrip. Ik wist nu waarom ik niet durfde te voelen. Voor mij is de “waarom vraag” altijd al belangrijk geweest. Daarna kan ik het vaak pas echt loslaten. (Overigens ben ik al vanaf 2005 serieus bezig met aan mijzelf werken dus hiervoor zijn deze thema’s ook al voorbij gekomen. Steeds mag ik weer een stukje meer loslaten. Maar dit was de kern.)
En vanaf dat moment is mijn ontwikkeling wel in een stroomversnelling gekomen.

Buiten dat je eventueel je gevoel uit wilt schakelen nadat je tweelingzus (of broer) je verlaten heeft kunnen ook andere emoties in je leven parten spelen door dit trauma. Zoals schuldgevoelens, eenzaamheid en angsten, bijvoorbeeld de angst om verlaten te worden. Ook lichamelijke klachten kunnen hier hun oorsprong vinden.

Wil je er alles van weten dan raad ik je aan om het boek “Het drama in de moederschoot”, de verloren tweelinghelft  te gaan lezen, door Alfred R. Austermann en Bettina Austermann. ISBN: 978-90-77247-67-9.

Waarom ik dit schrijf?

 • Omdat meerlingzwangerschappen veel vaker voorkomt dan gedacht en te zien is. Het overlijden is vaak al in een vroeg stadium.
 • Omdat het een grote impact op je leven kan hebben.
 • Omdat je nu kunt gaan invoelen of laten onderzoeken of het jou ook is overkomen.
 • Omdat je nu kunt uittesten of jouw emoties waar je maar niet van af schijnt te komen, hieruit voort komen.
 • Omdat, indien je een tweelingzus of broer hebt verloren in de baarmoeder,  je alles nu daadwerkelijk los kunt gaan laten omdat je de kern waarmee bepaalde emoties/gedachtengangen in dit leven begonnen, gevonden hebt. (Mogelijk gaat het ook nog generaties en/of levens terug.)
 • Omdat ik het jou gun om vrijer en gelukkiger te leven.
 • Omdat ik het mijzelf gun jou daarin te mogen begeleiden. Als je dat zou willen dan kun je mij bellen op: 06-17135358 of mailen naar: info@boostofenergy.nl

Echt, het kan je verder brengen door dit stuk aan te pakken als je ermee te maken hebt gehad. Succes ermee. Ik hoop dat ik je wat aan heb kunnen reiken.

Fijne zondag.

Warme groet,

Brigitte

Ik ben Brigitte Deliën.
Ik help jou om je eigen ik terug te vinden waardoor je minderwaardigheidsgevoel als vanzelf ook minder wordt omdat dat niet is wie jij werkelijk bent!

Boost of Energy
info@boostofenergy.nl
tel.nr.: 06 – 171 3535 8
http://www.boostofenergy.nl

Hierbij de link om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven: http://eepurl.com/ZPuVD

 

Fantastisch aanbod:

 • 11 minuten healing op afstand.
 • Voor kinderen van 0 t/m 11 jaar.
 • Voor € 11,-. 

 

 • Wil jij een kind dat op durft te komen voor zichzelf, op een liefdevolle manier? Dat van zichzelf houdt en zichzelf goed genoeg vindt.
 • Wil jij een kind dat goed en met plezier met anderen kan omgaan? Dat zich veilig voelt?
 • Wil jij een kind dat ontspannen is? Dat geweldig in zijn vel zit? Die bereikbaar is?

Dan is dit aanbod geschikt voor jouw kind.

Via een foto of via Skype ga ik de healing geven. We spreken samen een tijd af waarop de healing gegeven dan wel ontvangen gaat worden. Kinderen t/m 4 jaar raad ik aan om op schoot te nemen. Zo kan de energie via de ouder de aarde in stromen.

Ik tune in of er een Eenheidsheling of Soul-Body-Fusion of een andere healing nodig is.

Ik hoop jou en je kind te mogen helpen. Zodat het meer zelfvertrouwen krijgt en zin in het leven hier op aarde. Noot: kinderen spiegelen vaak de ouders. Wellicht is de werking langduriger als ook de ouder een behandeling ondergaat.

Bij interesse stuur een mail naar info@boostofenergy.nl.
Vermeld je telefoonnummer en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

 

Tweede aanbod:

Onbeperkt toegang tot online afstandshealingen voor slechts € 8,- per maand.

De eerste maand beginnende met 4 healingen, maar elke maand die je verlengt krijg je er 3 nieuwe healingen bij.
Het aantal healingen waartoe je toegang krijgt loopt dus elke maand op.

Wat kunnen de healingen voor je betekenen:

 • meer bij de liefde in jezelf te komen.
 • meer te aarden op aarde.
 • je schuldgevoelens los te laten.
 • je spiritualiteit te verhogen.

Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar info@boostofenergy.nl en je krijgt alle verdere gegevens.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s